– å spare penger gjør deg ikke rik, men det hjelper

SPAR MYE HOS TANNLEGEN – 220 PROSENT

Sparetips: Spar tusenlapper hos tannlegen. Foto Pixabay

Det er stor prisforskjell på tannleger og et godt sparetips er at du kan spare mye på sjekke hvilken som er billigst.

Sparetipset sjekket opp prisene på den billigste og dyreste tannlegen i Trondheim, og det er skremmende forskjell. Opptil 220 prosent på den billigste og den dyreste. I denne testen valgte vi vilkårlig ut Byåsen Tannlinikk som er en offentlig tannklinikk, og ble overrasket over hvor tett de ligger opp til de dyreste tannlegene. Offentlig er dermed ikke synonymt med billig.

La deg heller ikke lure av prisen på undersøkelsen. Selv om den er billigst så er det ikke sikkert sluttregningen er det. Det finnes et fantastisk og gratis hjelpemiddel som kan spare deg for mye penger. Tannlegeprisene for din by finner du på nettstedet hvakostertannlegen.no. Her kan du også prøve ut forskjellige behandlinger og prisene på disse. Nettsiden regner ut og rangerer tannlegene.

Her er et eksempel som ville spart deg for 1700 kroner.

Priseksemplet gjelder undersøkelsen og tre fyllinger, en liten, en middels og en stor. Ikke en utenkelig situasjon og du vil spare 1700 kroner, eller 40 prosent på å velge den billigste. Det er mye penger spart på noen minutter. Priseksemplet gjelder: Undersøkelse og fylling av tre hull, et lite, et middels og ett stort. Her er Ranheim Tannhelse billigst og Tannklinikken Tre Kronor, dyrest.

Her er et eksempel som ville spart deg for 15310 kroner.

Priseksemplet på bildet er noe mer avansert, men her viser forskjellen hele 220 prosent fra den billigste til den dyreste. Du ville spart 15310 på å velge den billigste, og legg merke til at Byåsen tannklinikk som er en offentlig tannklinikk, ligger tett opp til de dyreste tannklinikkene i Trondheim. Mellom dem og Bjerke er prisforskjellen hele 12390, eller 178 prosent

Sparetipset: Et av våre beste sparetips blir derfor å bruke noen minutter på å sjekke prisene hos tannlegen, noe som kan spare deg for mange tusenlapper

1 Comment on SPAR MYE HOS TANNLEGEN – 220 PROSENT

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.


*