FORBRUKERRÅDETS FINANSPORTAL

Sparetipset: Forbrukerrådet overvåker markedet for deg. Her får du hjelp til å sammenlikne og flytte på pensjonsprodukter, banktjenester, forsikring og fond. Foto Pixabay

Forbrukerrådet overvåker markedet for deg. Her får du hjelp til å sammenlikne og flytte på pensjonsprodukter, banktjenester, forsikring og fond.

På denne siden kan du lese og finne ut om hva Fprbrukerrådet anbefaler og kan hjelpe deg med når det gjelder, bank, innskudd, lån, bankbytte, forsikring, og pensjon.

Forsikring – Når det kommer til forsikring er tjenesten er midlertidig tatt ned. Forbrukerrådet jobber med å lage en ny og bedre forsikringstjeneste! Noe informasjon finnes likevel der.

Pensjon – Ikke la gebyrer spise av din pensjon. Du kan enkelt kvitte deg med unødvendige gebyrer og dermed få mer i pensjon. Velg produkt her, bruk dine egne tall og ta Gebyrsjekken.

Gi banken din en sjanse, eller start bankbytte

Sammenlign ditt lån eller innskudd med andre banker. Se resultatet og sammenlign. Ikke fornøyd? Send ferdig utfylt mail til din bank og be om et bedre tilbud. Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med banken din, start bankbytte. Forbrukerrådets Finansportal hjelper deg her.

Bank – Sammenlikn prisen på lånet ditt med markedets beste – minst én gang i året.

For hver million du har i boliglån, tjener du 5 000 kroner året på en beskjeden renteforbedring på 0,5 prosentpoeng. Sammenlikn prisen på lånet ditt med markedets beste – minst én gang i året.

Innskudd i bank – Finn den beste innskuddskontoen for deg. Sammenlign renter hos alle selskaper i markedet.

Forbrukslån – Finn det beste forbrukslån for deg. Sammenlign renter hos alle selskaper i markedet.

Fond – Her kan du enkelt sammenligne fond basert på avkastning, risiko, bærekraft og gebyrer. Har du lang tidshorisont på sparingen din vil som regel et globalt indeksfond være å foretrekke.

Kredittkort – Finn det beste kredittkortet for deg. Sammenlign renter hos alle selskaper i markedet

BSU – Boligsparing for ungdom BSU-kalkulatoren! Her finner du de beste rentene på BSU, og du kan starte prosessen med å bytte bank dersom du ønsker det – eller du kan bruke informasjonen til å be din nåværende bank om et bedre tilbud.

Lån til bil/båt/mc/caravan – Finn det beste smålånet for deg. Sammenlign renter hos alle selskaper i markedet.

Nyttig om bank – Innskudd i Norge er sikret enten gjennom Bankenes sikringsfond eller gjennom EU/ EØS-ordninger.

Norske banker er medlemmer av den norske innskuddsgarantiordningen i Bankenes sikringsfond, hvor innskudd på inntil to millioner kroner inklusive opptjente renter per person per bank er sikret. Grensen på to millioner kroner gjelder selv om du har flere kontoer i samme bank. Hvorvidt du som innskyter er en privatperson eller en juridisk person er uten betydning.

Les mer om innskuddsordninger

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*